Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Пролетни Якета
ekaterina

ekaterina

Премахване на мебелни с кутии е често срещана практика в добре развитите страни от Запада. Вече все по-често се практикува и у нас.

Кутиите с мебели заемат много място, дори и да са сгънати. Затова няма смисъл да се опитвате да ги съхранявате на балкона или сами да ги отнесете някъде. Хвърлянето им на входа също не си струва, защото те не са органични отпадъци, за които са предназначени контейнерите за смет и битов отпадък за дома.

Петък, 07 Февруари 2020 22:46

Услуги за демонтаж на апартаменти

Както знаете, преди да създадете нещо ново, трябва да се отървете от старото. Това се отнася напълно за ремонти в модерен апартамент. Демонтажът е част от общия ремонт, който като всеки строителен процес се разделя на етапи. При демонтиране на апартамент до ключ се извършват следните действия:

Петък, 07 Февруари 2020 22:46

Почистване на двора

Понякога от време на време се налага да мислите за генералното почистване на двора. Обикновено през пролетта всеки започва да оправя дома си: измива прозорци, вакуумира, проверява различните системи на къщата, стените - с други думи, провежда вътрешната работа на стаята. Но не забравяйте, че е необходимо да почистите двора, защото тази зона, подобно на мебелите, трябва периодично да се актуализира, след зимата и да се поставят нещата в ред като цяло. Тогава на помощ се явяват услугите на Чистота.com.

Да имаш селска къща винаги е било нещо прекрасно. Тишина, чист въздух, собствен двор, релакс от суматохата на града. Но тази територия трябва да бъде наблюдавана и това трябва да се прави редовно. Много често собствениците на селски къщи се сблъскват с проблем като неоправена територия. Най-често това се случва по време на извън сезона. Мнозина нямат сили, други - време. Плюс това, трябва да имате подходящи умения и инструменти, когато извършвате тези работи. Технически няма нищо сложно, нещо, което не може да се каже за физическите усилия.

Дърветата и храстите изискват постоянна и непрекъсната грижат, тъй като с течение на времето някои клони изсъхват, стволът е изложен на болести и поради обраслата корона може да възникне авариен наклон на ствола на дървото. Сухите клони и стволове могат да се откъснат, когато поривът на вятъра ги счупи, причинявайки щети на хората или околните сгради, електропроводи, коли и т.н.

Планирате ли, да свършите много работа в градината? Ако трябва да се отървете от отпадъците възможно най-евтино и ефективно, ето няколко полезни съвета за разчистване на градината.

Телефон за студента трябва да бъде удобен, компактен и стилен.

Как да изберете най-подходящият смартфон за своя ученик, предлагаме ви да разберете сега.

Статията ни е предоставена с любезното съдействие на Интерполезно.com.

Четвъртък, 14 Февруари 2019 11:53

Нов живот на старите мебели

Топлината и уютът на нашия дом, в който израснахме, помним целия си живот. Любимият стол на дядото, масата за хранене на майка, табуретките от баба ...

Всяко мазе е предразположено към акумулация на влага, неприятни миризми, едни, от които се образуват в резултат водата, други от складирането на купища боклуци. Нека не пропускаме и факта, че влагата е колкото полезна, така и силен вредители.

Тя може да разруши стени, да провокира мухъл и неприятни миризми. Съществуват модерни материали и технологии в строителството, с чиято помощ може така да се предвидят изолациите в мазето, че завинаги да се забрави за възникналия проблем.

За целта е нужно да се предвиди подготвителната част от работата. Тя не е главната част от хидроизолация на мазето, но има своя важен аспект. В нея са включени прочуване на терените, а за целта трябва предварително те да бъдат разчистени.

За почистване на отпадъци от мазета, тавани и жилища има фирми Чистачи.com, които за минимално време съдействат с услуги.

Отстраняване на мека мебел, спалня и матрак с безплатно изнасяне

от апартамента и изхвърляне е задача номер едно в топ листата на всеки собственик на дом. Това е с особено внимание, ако от години обитавате жилището.

Страница 1 от 6

Допълнително