Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Пролетни Якета
ekaterina

ekaterina

Сряда, 16 Септември 2020 10:57

Как да се отървем от хлебарките

Никой не кани хлебарките в дома си, но ако започнете да виждате все повече и повече от тях, не е ли време да вземете мерки?

В това кратко ръководство е заимствано от ПРЕВЕНТА.BG. От него ще се научите да се сбогувате с гостите - хлебарки, като ги изпратите на смъртоносно малко пътуване. Това може да стане, чрез продукт, наречен мотел за хлебарки.

И така да започваме нашето виртуално пътешествие. На пазара се предлагат много видове капани за хлебарки. Сред тях могат да се намерят такива, работещи на всякакъв принцип, например лепило, кутии, прах и пр.

Идеята за мотели от хлебарки съществува от поне сто години, но през 70-те години е направена рекламна кампания, която да допринесе доброто име.

Най-просто (и всички те са прости) мотелът за хлебарки е кутия, която хлебарки или ядат, или пълзят в нея и вуаля - те са мъртви в рамките на няколко дни. Мотелите са евтини, не изискват много инструкции и в зависимост от начина, по който ги използвате, могат да работят наистина много добре.

Все пак има няколко различни видове. Те убиват хлебарки по различни начини. И ако купите грешния или купите с нереалистични очаквания, може да се окажете разочаровани от резултатите. Нека да разгледаме

  1. Капан за хлебарки, които улавя, чрез лепило

Хлебарите се ловят, но не се освобождават.

Известни също като лепило или лепкави капани, тези без пестициди, сгъваеми за сглобяване мошеници за хлебарки използват аромати за привличането им. Те имат няколко пласта лепило, които ги залепят за постоянно. Те не са създадени за изкореняване на тежки нашествия, но работят добре, за да хванат разпадналите се и да се справят с проблемите, преди да станат твърде зле.

Освен своите директни, безмилостни способности за убиване, лепкавите мотели имат специална характеристика: Те позволяват да изследвате хлебарките, които се убиват.

Колкото и отвратително да звучи това, изследването и преброяването на хлебарки в капаните може да разкрие истинския размер на проблема с хлебарки, да ви помогне да откриете невидими скривалища и да ви покаже къде да насочите усилията си, ако трябва да използвате по-агресивни тактики.

Унищожителите наричат ​​тази ценна техника мониторинг на насекоми и ако все пак купите мотел за лепило, може да искате да се възползвате от него.

2. Мотели със стръв, които след това тровят хлебарките, ги изпращат по пътя си

Хлебарите спират за отровена закуска, а след това вземат други хлебарки със себе си, когато умрат.

Този вид мотел от хлебарки не убива с лепкави повърхности, а със стръв - мощен инсектицид, маскиран като храна. Хлебарите изяждат стръвта и бягат ... но само временно.

Създаден да има забавен ефект, стръвта бавно убива, позволявайки на хлебарката да се върне в гнездото си, преди да умре.

Защо това често е по-добре от това да убиете незабавно?

Тъй като мъртвите хлебарки стават храна за други хлебарки и ако мъртвата хлебарка е изяла отровна стръв, тя ще я разпространи на останалите. Тази способност да се убиват хлебарки, които дори не са се доближили до мотел за хлебарки, превръща тези малки дискове и кутии в сериозни, дългосрочни решения за справяне с по-големи.

Ако имате хлебарки, които се навъртат нагло из дома ви, влизат в храната ви, дрехите, канализацията и леглото ви ... ако ги откриете, че се роят, когато отворите чекмедже, или проникват в електрониката ви - ако имате такова ниво на заразяване, само капани и примамки няма да разрешат ситуацията. Вижте, как стоят нещата с фирма за Превента ДДДД ЕООД.

Премахване на мебелни с кутии е често срещана практика в добре развитите страни от Запада. Вече все по-често се практикува и у нас.

Кутиите с мебели заемат много място, дори и да са сгънати. Затова няма смисъл да се опитвате да ги съхранявате на балкона или сами да ги отнесете някъде. Хвърлянето им на входа също не си струва, защото те не са органични отпадъци, за които са предназначени контейнерите за смет и битов отпадък за дома.

Петък, 07 Февруари 2020 22:46

Услуги за демонтаж на апартаменти

Както знаете, преди да създадете нещо ново, трябва да се отървете от старото. Това се отнася напълно за ремонти в модерен апартамент. Демонтажът е част от общия ремонт, който като всеки строителен процес се разделя на етапи. При демонтиране на апартамент до ключ се извършват следните действия:

Петък, 07 Февруари 2020 22:46

Почистване на двора

Понякога от време на време се налага да мислите за генералното почистване на двора. Обикновено през пролетта всеки започва да оправя дома си: измива прозорци, вакуумира, проверява различните системи на къщата, стените - с други думи, провежда вътрешната работа на стаята. Но не забравяйте, че е необходимо да почистите двора, защото тази зона, подобно на мебелите, трябва периодично да се актуализира, след зимата и да се поставят нещата в ред като цяло. Тогава на помощ се явяват услугите на Чистота.com.

Да имаш селска къща винаги е било нещо прекрасно. Тишина, чист въздух, собствен двор, релакс от суматохата на града. Но тази територия трябва да бъде наблюдавана и това трябва да се прави редовно. Много често собствениците на селски къщи се сблъскват с проблем като неоправена територия. Най-често това се случва по време на извън сезона. Мнозина нямат сили, други - време. Плюс това, трябва да имате подходящи умения и инструменти, когато извършвате тези работи. Технически няма нищо сложно, нещо, което не може да се каже за физическите усилия.

Дърветата и храстите изискват постоянна и непрекъсната грижат, тъй като с течение на времето някои клони изсъхват, стволът е изложен на болести и поради обраслата корона може да възникне авариен наклон на ствола на дървото. Сухите клони и стволове могат да се откъснат, когато поривът на вятъра ги счупи, причинявайки щети на хората или околните сгради, електропроводи, коли и т.н.

Планирате ли, да свършите много работа в градината? Ако трябва да се отървете от отпадъците възможно най-евтино и ефективно, ето няколко полезни съвета за разчистване на градината.

Телефон за студента трябва да бъде удобен, компактен и стилен.

Как да изберете най-подходящият смартфон за своя ученик, предлагаме ви да разберете сега.

Статията ни е предоставена с любезното съдействие на Интерполезно.com.

Четвъртък, 14 Февруари 2019 11:53

Нов живот на старите мебели

Топлината и уютът на нашия дом, в който израснахме, помним целия си живот. Любимият стол на дядото, масата за хранене на майка, табуретките от баба ...

Всяко мазе е предразположено към акумулация на влага, неприятни миризми, едни, от които се образуват в резултат водата, други от складирането на купища боклуци. Нека не пропускаме и факта, че влагата е колкото полезна, така и силен вредители.

Тя може да разруши стени, да провокира мухъл и неприятни миризми. Съществуват модерни материали и технологии в строителството, с чиято помощ може така да се предвидят изолациите в мазето, че завинаги да се забрави за възникналия проблем.

За целта е нужно да се предвиди подготвителната част от работата. Тя не е главната част от хидроизолация на мазето, но има своя важен аспект. В нея са включени прочуване на терените, а за целта трябва предварително те да бъдат разчистени.

За почистване на отпадъци от мазета, тавани и жилища има фирми Чистачи.com, които за минимално време съдействат с услуги.

Страница 1 от 6

Допълнително