Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Пролетни Якета
ekaterina

ekaterina

Понеделник, 05 Април 2021 12:12

Цени за хамали

Всяко местене е уникално по своята същност и има своите специфики. Всички се хора в даден момент се налага да правят големи размесвания, били то заради ремонт или местене на ново място, в друго жилище. Тогава са нужни услугите на хамали и съответно хората се интересуват от цени за хамали.

Може би си мислите, че вече знаете всичко за дървениците? Наясно сте, че те се хранят с кръвта на човек, когато спи; Знаете, че когато се появи сърбящо зачервяване е голяма вероятността ухапването да е от дървеница; Насяно сте и, че е трудно се отървавате от тях?! И все пак, нека ви кажем, че тези досадни насекоми крият още 6 тайни, които могат да ви изненадат или за които просто не сте мислили. Разберете за тези интересни факти и много по-лесно ще може да се справяте с тях, дори с едното пръскане на дървеници от професионални екипи.

Дървениците са потайни

pexels pixabay 35804 1

Факт # 1: Дървениците могат да се появяват навсякъде

Повечето хора свързват тези паразити с хотелите. Но истината е, че дървениците могат да се заселят в частни домове, апартаменти, болници, студентски общежития, офис сгради, училища, автобуси, влакове, кина, магазини и навсякъде, където обитават хората. ... Според проучването Bugs Without Borders (САЩ) 89% от професионалните служби за борба с вредителите са провеждали третиране с пръскане на дървеници в частни домове и 88% в апартаменти. За други видове помещения статистиката посочва следните данни: 67% са били лекувани от дървеници от хотели и мотели, 35% - студентски общежития, 9% - различни видове транспорт, 5% - перални и 4% - кина.

Факт # 2: Дървениците не живеят само в градовете

Противно на общоприетото схващане, дървеници се срещат не само в големите градове или страните от третия свят. Те се намират във всички 50 щата на САЩ. Проучването „Дървеници в Америка“ установило, че 17% от анкетираните в североизточната част на страната имат дървеници, 20% в централната част, 20% в южната и 19% в западната част на страната. Въпреки това, заразяването с дървеници в градовете е 3 пъти по-високо, отколкото в селските райони поради фактори като висока гъстота на населението, живот в жилищни сгради и повишена мобилност, което допринася за бързото разпространение и размножаване на дървеници.

Факт # 3: Дървениците са издръжливи

Тези паразити могат да останат без храна в продължение на няколко месеца. Това означава, че могат да чакат дълго време, скривайки се в мебели или куфар, докато ще се окажат до човек. Освен това дървениците могат да издържат на температури от зимни студове до +50 градуса. Следователно те не са насекоми, с които може да се справите сами. Професионалните дезинфекционни услуги са най-ефективният начин за премахване на дървеници.

Факт # 4: Дървениците са умни

Инстинктът за самосъхранение ги прави неуловими. През деня, те стоят далеч от полезрението, криейки се в процепите на матраци и пружини, в дъски, зад електрически ключове, в рамки за картини и дори зад тапети. Но с настъпването на нощта въглеродният диоксид, който издишваме, ги примамва от скритите им скривалища.

Факт # 5: дървениците са методични

Храненето на дървеницата се извършва по много специфична схема. След като намери плячка, паразитът обикновено се храни за 5-10 минути, докато се насити напълно. Понякога диетата на дървениците е на шега в сравнение със закуската, обяда и вечерята, което означава, че ухапванията им се появяват по график. Но следите, които остават след ухапвания, често на клъстери или пътека са сигурен начин да разберете, че в дома ви има дървеници.

Факт # 6: Дървениците може да предизвикат известна степен по анестезиология

Хората се чудят не се събуждат от ухапванията от дървеници. Отговорът е, че компонентите на слюнката на тези насекоми действат като упойка и стимулира увеличения приток на кръв в областта на ухапването. Това прави процеса на хранене бърз и почти безболезнен.

След ядене дървениците се връщат в уединени места и се крият там през следващите 5-10 дни. През това време, те не се хранят, а вместо това смилат храната си, чифтосват се и снасят яйца.

Ако имате дървеници, не се опитвайте да ги изтребите сами. Неуспешният опит може да забави борбата, срещу насекомите за дълго време:

Важно е да не се пропуснете нито едно скрито място по време на обработката. Това, в крайна сметка ще доведе до тяхното преселване.

Нарушаването на дозата „лекарство“ за борба с вредителите може да доведе до ускорено развитие и паразитна резистентност.

Неправилният избор на продукта и неспазване режима на неговото използване са изпълнени с невентилирана миризма и дори отравяне.

Най-надеждният начин да се отървете от нежеланите гости в дома е да се свържете с квалифицирани специалисти по борба с дървениците. Те ще прегледат къщата и ще предприемат незабавен курс за избавяне от паразитите. Тях може да откриете и на адрес: http://preventa.bg.

Сряда, 16 Септември 2020 10:57

Как да се отървем от хлебарките

Никой не кани хлебарките в дома си, но ако започнете да виждате все повече и повече от тях, не е ли време да вземете мерки?

В това кратко ръководство е заимствано от ПРЕВЕНТА.BG. От него ще се научите да се сбогувате с гостите - хлебарки, като ги изпратите на смъртоносно малко пътуване. Това може да стане, чрез продукт, наречен мотел за хлебарки.

И така да започваме нашето виртуално пътешествие. На пазара се предлагат много видове капани за хлебарки. Сред тях могат да се намерят такива, работещи на всякакъв принцип, например лепило, кутии, прах и пр.

Идеята за мотели от хлебарки съществува от поне сто години, но през 70-те години е направена рекламна кампания, която да допринесе доброто име.

Най-просто (и всички те са прости) мотелът за хлебарки е кутия, която хлебарки или ядат, или пълзят в нея и вуаля - те са мъртви в рамките на няколко дни. Мотелите са евтини, не изискват много инструкции и в зависимост от начина, по който ги използвате, могат да работят наистина много добре.

Все пак има няколко различни видове. Те убиват хлебарки по различни начини. И ако купите грешния или купите с нереалистични очаквания, може да се окажете разочаровани от резултатите. Нека да разгледаме

  1. Капан за хлебарки, които улавя, чрез лепило

Хлебарите се ловят, но не се освобождават.

Известни също като лепило или лепкави капани, тези без пестициди, сгъваеми за сглобяване мошеници за хлебарки използват аромати за привличането им. Те имат няколко пласта лепило, които ги залепят за постоянно. Те не са създадени за изкореняване на тежки нашествия, но работят добре, за да хванат разпадналите се и да се справят с проблемите, преди да станат твърде зле.

Освен своите директни, безмилостни способности за убиване, лепкавите мотели имат специална характеристика: Те позволяват да изследвате хлебарките, които се убиват.

Колкото и отвратително да звучи това, изследването и преброяването на хлебарки в капаните може да разкрие истинския размер на проблема с хлебарки, да ви помогне да откриете невидими скривалища и да ви покаже къде да насочите усилията си, ако трябва да използвате по-агресивни тактики.

Унищожителите наричат ​​тази ценна техника мониторинг на насекоми и ако все пак купите мотел за лепило, може да искате да се възползвате от него.

2. Мотели със стръв, които след това тровят хлебарките, ги изпращат по пътя си

Хлебарите спират за отровена закуска, а след това вземат други хлебарки със себе си, когато умрат.

Този вид мотел от хлебарки не убива с лепкави повърхности, а със стръв - мощен инсектицид, маскиран като храна. Хлебарите изяждат стръвта и бягат ... но само временно.

Създаден да има забавен ефект, стръвта бавно убива, позволявайки на хлебарката да се върне в гнездото си, преди да умре.

Защо това често е по-добре от това да убиете незабавно?

Тъй като мъртвите хлебарки стават храна за други хлебарки и ако мъртвата хлебарка е изяла отровна стръв, тя ще я разпространи на останалите. Тази способност да се убиват хлебарки, които дори не са се доближили до мотел за хлебарки, превръща тези малки дискове и кутии в сериозни, дългосрочни решения за справяне с по-големи.

Ако имате хлебарки, които се навъртат нагло из дома ви, влизат в храната ви, дрехите, канализацията и леглото ви ... ако ги откриете, че се роят, когато отворите чекмедже, или проникват в електрониката ви - ако имате такова ниво на заразяване, само капани и примамки няма да разрешат ситуацията. Вижте, как стоят нещата с фирма за Превента ДДДД ЕООД.

Премахване на мебелни с кутии е често срещана практика в добре развитите страни от Запада. Вече все по-често се практикува и у нас.

Кутиите с мебели заемат много място, дори и да са сгънати. Затова няма смисъл да се опитвате да ги съхранявате на балкона или сами да ги отнесете някъде. Хвърлянето им на входа също не си струва, защото те не са органични отпадъци, за които са предназначени контейнерите за смет и битов отпадък за дома.

Петък, 07 Февруари 2020 22:46

Услуги за демонтаж на апартаменти

Както знаете, преди да създадете нещо ново, трябва да се отървете от старото. Това се отнася напълно за ремонти в модерен апартамент. Демонтажът е част от общия ремонт, който като всеки строителен процес се разделя на етапи. При демонтиране на апартамент до ключ се извършват следните действия:

Петък, 07 Февруари 2020 22:46

Почистване на двора

Понякога от време на време се налага да мислите за генералното почистване на двора. Обикновено през пролетта всеки започва да оправя дома си: измива прозорци, вакуумира, проверява различните системи на къщата, стените - с други думи, провежда вътрешната работа на стаята. Но не забравяйте, че е необходимо да почистите двора, защото тази зона, подобно на мебелите, трябва периодично да се актуализира, след зимата и да се поставят нещата в ред като цяло. Тогава на помощ се явяват услугите на Чистота.com.

Да имаш селска къща винаги е било нещо прекрасно. Тишина, чист въздух, собствен двор, релакс от суматохата на града. Но тази територия трябва да бъде наблюдавана и това трябва да се прави редовно. Много често собствениците на селски къщи се сблъскват с проблем като неоправена територия. Най-често това се случва по време на извън сезона. Мнозина нямат сили, други - време. Плюс това, трябва да имате подходящи умения и инструменти, когато извършвате тези работи. Технически няма нищо сложно, нещо, което не може да се каже за физическите усилия.

Дърветата и храстите изискват постоянна и непрекъсната грижат, тъй като с течение на времето някои клони изсъхват, стволът е изложен на болести и поради обраслата корона може да възникне авариен наклон на ствола на дървото. Сухите клони и стволове могат да се откъснат, когато поривът на вятъра ги счупи, причинявайки щети на хората или околните сгради, електропроводи, коли и т.н.

Планирате ли, да свършите много работа в градината? Ако трябва да се отървете от отпадъците възможно най-евтино и ефективно, ето няколко полезни съвета за разчистване на градината.

Телефон за студента трябва да бъде удобен, компактен и стилен.

Как да изберете най-подходящият смартфон за своя ученик, предлагаме ви да разберете сега.

Статията ни е предоставена с любезното съдействие на Интерполезно.com.

Страница 1 от 6

Допълнително