Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Пролетни Якета
petrov

petrov

Когато избирате онлайн авто магазин, то най-добре е да използвате такъв който продава както авточасти 334812, така и консумативи като масла, антифриз и т.н. По този начин бихте могли да комбинирате в една поръчка няколко продукта и така доставката да ви излезе безплатна.

Днес ви представяме един от най-големите български онлайн магазини в които се предлагат авточасти за тойота, бмв, опел, мерцедес и много други познати и не толкова познати марки автомобили. Препоръчваме ви да четете много внимателно наименованието на продукта който поръчвате. Доста често стават грешки защото разликата между два продукта на външен вид може да не съществува, а да е само в една цифра или буква в името.

Сряда, 02 Октомври 2019 21:51

Авточасти за ретро автомобили

Ако имате стар автомобил, то най-вероятно се сблъсквате с невъзможността да намерите необходимите авточасти, особено когато се касае за нещо по-специфично. За радост на всички собственици на такива автомобили, днес може да закупите SM 1708 авточасти карпрофи от интернет. Това улеснява в пъти цялата процедура.

Сряда, 18 Септември 2019 20:57

Нов начин за купуване на авточасти

Препоръчваме ви да пазарувате онлайн авточасти защото откриването на правилната е много по-лесно и второ защото често излиза много по-изгодно. Ако не ви се вярва, сравнете цените на 531 0760 10 със тези в класическия магазин.

Авточастите които се предлагат в нашия онлайн магазин са с доказано качество и произход. Това трябва да е от първостепенно значение когато се купуват важни части каквато е Отклоняваща/ водеща ролка за CITROEN CHANSON (S0, S1) 1.4 VTS. Друга причина да изберете оригиналните авточасти е това, че те имат по-голяма гаранция.

Неделя, 18 Август 2019 01:35

Коректен сервиз на смартфони

Вече голяма част от потребителите имат смартфони Huawei и по тази причина е нормално да има най-голям интерес към услугата смяна на дисплей huawei която предлагаме. Посетете нашия уеб сайт за да научите повече информация относно това което предлагаме.

Четвъртък, 25 Юли 2019 21:05

Мултимедия за Mercedes

Навигацията за вграждане или мултимедията за кола са тип модерно устройство притежаващо много разнообразни функции. Със стилния си дизайн това устройство допълва и осъвременява интериора на автомобила ни. Предлагането му е широко разпространено поради големия интерес към него. Разнообразието от модели и варианти непрекъснато расте и именно това е причината много търговци да се ориентират в тази сфера.
Навигациите за вграждане се делят според предназначението им. Делят се на две групи: специализирани и универсални. Универсалните обикновено пасват на таблото на автомобила, за който са предназначени, те са с определен размер. Също така могат да бъдат пригаждани с адапторни рамки или панели.
Специализираните мултимедии представляват устройства предназначени за конкретна марка и модел автомобил, година на производство също е от значение. Всички автомобили са с различни по форма и размер табла. Навигациите, които са специализирани са предназначени за точно определен модел на марка автомобил. След като бъдат инсталирани те дори запазват някои от основните функции на автомобила.  
Мултимедията за Mercedes е една от най-популярните групи продуктии в BGauto със своя голям избор и широка гама. Самата марка Мерцедес е една от известните в света и предлага голямо разнообразие на модели. Има много модели навигации за Мерцедес като: W215, W209, W639, W164, W463, W203, W251, W211 и много други. Формата на таблото е определеща за дизайна на мултимедията, като дори почти съвпада с оригиналната конзола. Визията е почти същата като оригиналната. С цел осъвременяване някои брандове правят промени от рода на тъч скрийн мултимедии. Техническите им показатели са основната разлика между предложенията. По отношение на марка разнообразието е голямо. Срещаме много производители с различно ниво на качество и интерфейс. Някои от тях са: Pioneer, Erisin, Xtrons, Eonon и други. При мултимедиите за кола операционната система също е важен критерий. Мултимедията за Мерцедес предлага както операционна система с Android така и с Windows CE. Първия вариант е по-широкоразпространен и по-модерен. Той разполага с карти за цяла Европа, камера за заден ход, възможност за управление от копчетата на волана, възпроизвеждане на аудио и видео файлове, както и на изображения.

Когато потърсите части мегапартс в интернет ще видите колко много потребители вече са търсили същото. Това е напълно нормално т.к. това е най-известния сайт в тази ниша. Ако и вие се интересувате от закупуване на авточасти втора ръка, това е правилната дестинация.

Четвъртък, 04 Април 2019 21:22

Авточасти втора ръка от интернет

Трябва да знаете, че фирма мегапратс може да предложи авточасти за почти всички марки автомобили. Без значение дали имате сравнително нов автомобил или напротив - доста стар, може да бъдете спокойни, че има място от което да се снабдявате с авточасти втора ръка на страхотна цена.

Сряда, 13 Февруари 2019 21:36

Защитени метални шкафове

Почти всеки офис има нужда от метални шакфове за документи за сигурното им съхранение. Що се отнася до металните офис шкафове, трябва да знаете, че при нас има много голямо разнообразие от тях.

Страница 1 от 19

Допълнително