Login
Register
Начало
petrov

petrov

Понеделник, 01 Януари 2018 15:51

Хубави рокли за летния сезон

В случай, че се нуждаете от красиви и модерни рокли за лятото разгледайте какво се предлага при нас. Вече много жени пазаруват дрехи от интернет главно заради по-голямото разнообразие което се предлага тук.

Всеки който цени своето време използва интернет по начин по който му спестява време в обикаляне на магазините. Интернет не е само статии и полезна информация. Благодарение на онлайн магазините, днес само с няколко клика на мишката може да закупите това което ви е необходимо за семейния автомобил.

Петък, 08 Декември 2017 10:54

Купете си ново сако

Когато избирате сако трябва да обърнете внимание на няколко неща освен на това да ви стои добре, т.е. кройката да е подходяща за вашата форма на тялото. Цвета на сакото е от голямо значение защото ще трябва да си пасва с останалата част от облеклото.

Сряда, 29 Ноември 2017 09:52

Смяна на счупен мигач

Мигачите често стават жертва на не добро преценяване на ситуацията при паркиране, маневра и т.н. Ето защо често се случва собственици на такива автомобили да търсят Мигач за Peugeot PARTNER кутия (5) 1.1 и други дребни резервни части по външната част на автомобила.

Петък, 24 Ноември 2017 10:51

Носите ли кафяви обувки?

Повечето мъже избират черни обувки защото това е класическия избор и с него трудно бихте могли да сгрешите. Препоръчваме ви все пак да разгледате варианта за закупуване на кафяви обувки. В този сайт има много полезна статия за тях:

Сряда, 22 Ноември 2017 15:16

Избор на нови летни очила

Изборът на очила не е по-лесен от изборът на който и да е било друг моден аксесоар. Дори може да се каже, че изборът на слънчеви очила е по-труден заради факта, че те изпълняват две функции: модна и тази за защита на очите от вредните слънчеви лъчи.

В един от най-големите онлайн магазини се предлага Обтегач ангренажен ремък на много добра цена. Добре е всички авточасти които поставяте на вашия личен автомобил да бъдат само и единствено оригинални.

Следенето на онлайн магазините като fashion colors за промоции е много лесен начин чрез който да се сдобиете с висококачествени стоки на много разумни цени. Разгледайте какви дрехи се предлагат и веднага направете изгодна покупка.

Есента е особен сезон който се характеризира с честа смяна на температурите и преход от много топло към много студено. Ето защо нашия гардероб трябва да бъде подготвен както за по-топли дни, така и за минусови такива.

Понеделник, 06 Ноември 2017 10:04

Мода на тениски през 2017 г.

 

Олицетворението на стил и комфорт се превърна в дълъг стил. Това е абсолютно необходимо за дебели жени. Те се носят заедно със здрави дънки, гамаши, чорапогащи. Изображението се допълва от лента на бедрата или в кръста. В този случай всеки обувен е подходящ: от балетни обувки до обувки с висок ток.

Страница 1 от 17

Допълнително