Login
Register
Начало
Сряда, 13 Април 2016 23:19

5 хакове които ще направят ежедневието ви по-лесно

Написана от 

Всички знаем, че животът често предлага много неудобства, които винаги се стоварват над нас. Тези малки неща могат да изглеждат тривиални и пренебрегване състоянието на пръв поглед, да е като досадни малки неща по един сравнително прост начин? Това, което се опитвам да ви предам, е списъка от топ 5 хакове на живота, които могат да направят живота ви по-лесен.

Така че, без повече приказки, нека да насочим вниманието към тях:

1. Приятелско напомняне

Понякога ще се изненадате, колко много може да не сте потърсени от приятел. Винаги вие сте онзи, който напомня за съществуването си. Било то за добро или за лошо. Поне за седмица време се пуснете по течението и се опитайте да не звъните на никого. Така ще се убедите, кои са истинските ви приятели и кои реално заслужават вниманието ви. Може пък да ви напомни и как да направите резервация на хотел.

2. Мръсните петна в кофата за боклук

Няма по-ужасяваща гледка за перфеционалиста от това дори когато махне плика за отпадъци от кофата за боклук да забележи на дъното мазни и лепкави течности. За да не се стига до там, че винаги да чистите кошчето, поставете на дъното шепа салфетки и едва тогава поставете найлоновата торбичка. Дори нещо от нея да проникне на дъното на кофата, винаги и по-лесно ще отстраните замърсяванията.

3. Свежи миризми вместо мръсни дрехи

Сами ще се уверите, че когато пътувате с дни, а в багажа сте опаковали мръсни дрехи, целият куфар ще поеме мириса им. За да се предотврати факта вашия куфар да мирише на купе и на пот, трябва да се поставите ароматизиран сапун при мръсното пране. Свежият мирис на сапун ще помогне на вашия куфар, за да останете свежи дори за няколко дни преди да се върнете у дома.

4. Много силен будилник

Знаете ли, че някогашните будилници звънят по-силно, когато са поставени около тежки траверси. И предвид факта, че съвсем минимален е шанса да легнете на жп линията, то ако имате нужда от по-мощна алармата, винаги може да поставите телефона си в стъклена чашка. Формите на конус, който стъкло осигуряват значително ще усилят звука на алармата. Вижте и за Кои са най-добрите развлекателни филми.

5. Дръжте „люка“ затворен

Когато носите дънки, често може да се случи ципът да остане незакопчан или сам да се приплъзне надолу. Още преди да сте се осъзнали, какво точно се случва и на какво се дължат ехидните погледи на наоколо, без значение какъв вид на движение правите, то предвидете за следващия път и изберете дънки., които имат копчета. Дръжте „люка“ затворен, но не забравяйте и за предстоящи технологии в сегашната епоха.

Допълнително