Login
Register
Начало
Сряда, 25 Ноември 2015 22:09

Какво е идентичност на един уеб сайт и как да я постигнем

Написана от 

Идентичността има важна роля за всичко. Тя определя едно нещо като личност, индивидуалност, специфика. Тя го откроява от оставалия свят. Дори в сходни по предназначение и формат уеб сайтове им различия. Такива могат да се свеждат в уеб дизайн, структура, текстово съдържание (задължително, за да се постигне уникалност) и пр.

1             Марка идентичност се развива от източника или компанията. Марка на изображението се възприема от приемника или потребителя.

2             Брандът връзва заедно по отношение на идентичността на марката и това го прави забележим или не от потребителя под формата на имидж за марката.

3             В общия смисъл идентичността на марката задава въпроса: "кой си всъщност?". В общия смисъл на имидж марката показва "Как пазара ви възприема?".

4             Това е природата и тя е ориентирана стратегически.         Това е външен вид или тактиката, с която се отличава както марка така и магазин.

5             Марката идентичност символизира реалност на фирмите. Марката е израз и символизира възприятията на потребителите.

6             Марка идентичност представлява "желание" и това, което потенциалните клиенти "виждат".

7             Това е трайна и може да е повърхностно.

8             Идентичността се гледа напред. Изображението се гледа назад.

9             Идентичността е активна. Изображението е пасивно.

10           То показва "мястото, където искате да бъде" и "това, което имате".

11           Това е общо обещание, че една компания прави много за потребителите, чрез марката.

Съсредоточете се върху оформянето на самоличността си, изберете марка, имидж на вашата компания и изберете качествено seo.

Допълнително