Login
Register
Начало
Вторник, 08 Декември 2015 14:18

Няколко фитнес уреда, подходящи за домашно оборудване

Написана от 

Можете да плащате хиляди за добър треньор, но този надеждни и компактни уреди се намират във всички бази и с подходящи тренировъчни програми може да постигнете желаните нива.

Създайте си собствен вграден фитнес и си набавете всички важни хранителни добавки протеини.

Моделирайте тялото си. Това може да стане с танци и латински или международна музика с една тренировка. Подобен метод може да изглежда забавно и ефективно, а сега можете да го направите у дома.

Лента за пилатес - нежната подплатени пилатес дъга може да се използва, за да увеличавате или намалявате съпротивлението при пилатес упражнения, което означава, че тя предлага подкрепа и помощ за начинаещи и предизвикателства на опитните. Всичко, което трябва да направите е да я използвате редовно. Вижте още за течни аминокиселини.

Лежанка – тази малка машина ви обещава здраво, секси тяло или такова на супергерой. В случай, че правилно позиционирате тялото, то лесно може да се отървете и от неприятните любовни дръжки. Опитайте да вмъкнете в програмата си и протеин и креатин.

Фитнес топка – такава ще ви осигури нужния баланс и ще даде възможност да бъдете супер-силни. Тя е подходяща за всички възрасти. Особено добър кардио резултат и сила във всяка тренировки, може да постигнете с добавка от суроватъчен протеин.

Фитнес трамплина може да подобри сърдечната честота и кръвообращението, както и по-ниско кръвно налягане, чрез нежни аеробни тренировки. Може да използвате спокойно у дома или навън и няма да напрягате ставите.

Допълнително