Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Пролетни Якета
Събота, 14 Март 2015 23:18

За да живеем по-добре Избрана

Написана от 

Едва ли има човек, който да отрича ролята на технологиите, които имат за цел да ни направят по-здрави и уверени в себе си. Нашият век изобилства от подобни примери и ние сме може би поколението, имащо удоволствието да се докосне до тези технологични чудеса.

Една от нишите, що се отнася до високотехнологични джаджи е заета от устройства, регулиращи нашия начин на живот. Все още има специалисти, които поставят под съмнение техния принос за подобряването и улесняването на нашия бит. Но, несъмнено такива продукти могат само да задвижат безвъзвратно колелото на промените, които не сме и сънували, че могат да се случат.


Едно от устройствата, които имат особено място, особено в наши дни е наречено простичко SITU. Неговата задача е повече от елементарна – то измерва калориите и хранителните вещества , които хората приемат. Това е голям принос за съвременната диетология – наука, добила голяма популярност в 21 в.

Устройството е доста лесно за управление и поддръжка, което го прави желан помощник на всеки човек, без значение от неговата възраст или пол. Цената на апарата варира, като това зависи откъде го поръчвате. Все пак базовата му цена е около 120$, като доставката се извършва в почти всички страни по света.

Един апарат не може да ви направи по-здрави, но би ви накарало да преосмислите цялостния си начин на живот. Некачествената храна е един от най-големите виновници за повишената смъртност в световен мащаб. От заболявания, причинени от недостатъчна, некачествена или прекомерна консумация на храни, страдат милиони хора по света. Апаратът SITU е за хората, които искат да променят статуквото на вредните навици, като цената за него е почти нищожна, в сравнение с последиците от нашето лекомислие по отношение на храненето.

Допълнително