Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Пролетни Якета
Понеделник, 05 Април 2021 12:12

Цени за хамали

Написана от

Всяко местене е уникално по своята същност и има своите специфики. Всички се хора в даден момент се налага да правят големи размесвания, били то заради ремонт или местене на ново място, в друго жилище. Тогава са нужни услугите на хамали и съответно хората се интересуват от цени за хамали.

Съществуват различни условия и са съобразени спрямо нуждите. Възползвайте се от тази възможност, отделете време за среща с мениджъра и ще получите фиксирана цена на преместването, която няма да се промени в хода на работата и ще бъде дори повече от изгодна от самата почасова ставка.

Каква е цената на преместването изхвърляне с хамали?

Тук са включени няколко важни моменти. Те са:

Броят и часовете работа на специалистите;

Обем и време на работа на автомобила, изминати километри и изразходено гориво;

Брой опаковки и защитни материали

Разходи по преместване

Ако желаете, можете да изберете всякаква форма на изчисление - фиксирана или почасова. Във фиксираната форма изчисляваме цената на услугите и даваме точната цифра, като отчитаме възможните рискове от двете страни (задръствания, неработещи асансьори и др.). Тази сума е окончателна. Тя няма да се промени в деня на преместване, освен ако, разбира се, клиентът се нуждае от допълнителни услуги или ако не увеличи списъка на транспортираното имущество.

При избора на почасова форма на плащане първоначално изчисляваме само минималните разходи (коли под наем, брой специалисти), въз основа на обема на имуществото и условията на придвижване, а също така наричаме точните тарифи за допълнително работно време на специалисти, наем на транспорт и опаковка. В деня на преместване в края на работата се изчисляват общите разходи въз основа на действителното време, прекарано в преместване и количеството на използваните опаковки. Тази сума може да се различава от минималните разходи, които мениджърът извиква преди началото на работата, ако вашето преместване е продължило повече от 4-5 часа и са били включени допълнителни опаковки.

За всичко това и още много по отношение на цени, може да се допитате на адрес: hamalski.com.

Допълнително