Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Пролетни Якета
Сряда, 16 Септември 2020 10:57

Как да се отървем от хлебарките

Написана от

Никой не кани хлебарките в дома си, но ако започнете да виждате все повече и повече от тях, не е ли време да вземете мерки?

В това кратко ръководство е заимствано от ПРЕВЕНТА.BG. От него ще се научите да се сбогувате с гостите - хлебарки, като ги изпратите на смъртоносно малко пътуване. Това може да стане, чрез продукт, наречен мотел за хлебарки.

И така да започваме нашето виртуално пътешествие. На пазара се предлагат много видове капани за хлебарки. Сред тях могат да се намерят такива, работещи на всякакъв принцип, например лепило, кутии, прах и пр.

Идеята за мотели от хлебарки съществува от поне сто години, но през 70-те години е направена рекламна кампания, която да допринесе доброто име.

Най-просто (и всички те са прости) мотелът за хлебарки е кутия, която хлебарки или ядат, или пълзят в нея и вуаля - те са мъртви в рамките на няколко дни. Мотелите са евтини, не изискват много инструкции и в зависимост от начина, по който ги използвате, могат да работят наистина много добре.

Все пак има няколко различни видове. Те убиват хлебарки по различни начини. И ако купите грешния или купите с нереалистични очаквания, може да се окажете разочаровани от резултатите. Нека да разгледаме

  1. Капан за хлебарки, които улавя, чрез лепило

Хлебарите се ловят, но не се освобождават.

Известни също като лепило или лепкави капани, тези без пестициди, сгъваеми за сглобяване мошеници за хлебарки използват аромати за привличането им. Те имат няколко пласта лепило, които ги залепят за постоянно. Те не са създадени за изкореняване на тежки нашествия, но работят добре, за да хванат разпадналите се и да се справят с проблемите, преди да станат твърде зле.

Освен своите директни, безмилостни способности за убиване, лепкавите мотели имат специална характеристика: Те позволяват да изследвате хлебарките, които се убиват.

Колкото и отвратително да звучи това, изследването и преброяването на хлебарки в капаните може да разкрие истинския размер на проблема с хлебарки, да ви помогне да откриете невидими скривалища и да ви покаже къде да насочите усилията си, ако трябва да използвате по-агресивни тактики.

Унищожителите наричат ​​тази ценна техника мониторинг на насекоми и ако все пак купите мотел за лепило, може да искате да се възползвате от него.

2. Мотели със стръв, които след това тровят хлебарките, ги изпращат по пътя си

Хлебарите спират за отровена закуска, а след това вземат други хлебарки със себе си, когато умрат.

Този вид мотел от хлебарки не убива с лепкави повърхности, а със стръв - мощен инсектицид, маскиран като храна. Хлебарите изяждат стръвта и бягат ... но само временно.

Създаден да има забавен ефект, стръвта бавно убива, позволявайки на хлебарката да се върне в гнездото си, преди да умре.

Защо това често е по-добре от това да убиете незабавно?

Тъй като мъртвите хлебарки стават храна за други хлебарки и ако мъртвата хлебарка е изяла отровна стръв, тя ще я разпространи на останалите. Тази способност да се убиват хлебарки, които дори не са се доближили до мотел за хлебарки, превръща тези малки дискове и кутии в сериозни, дългосрочни решения за справяне с по-големи.

Ако имате хлебарки, които се навъртат нагло из дома ви, влизат в храната ви, дрехите, канализацията и леглото ви ... ако ги откриете, че се роят, когато отворите чекмедже, или проникват в електрониката ви - ако имате такова ниво на заразяване, само капани и примамки няма да разрешат ситуацията. Вижте, как стоят нещата с фирма за Превента ДДДД ЕООД.

Допълнително