Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Пролетни Якета
Петък, 07 Февруари 2020 22:47

Премахване на стари мебели и боклук

Написана от

Премахване на мебелни с кутии е често срещана практика в добре развитите страни от Запада. Вече все по-често се практикува и у нас.

Кутиите с мебели заемат много място, дори и да са сгънати. Затова няма смисъл да се опитвате да ги съхранявате на балкона или сами да ги отнесете някъде. Хвърлянето им на входа също не си струва, защото те не са органични отпадъци, за които са предназначени контейнерите за смет и битов отпадък за дома.

Картонените кутии могат да бъдат рециклирани. Но да го направите сами е много проблемно. Затова можете да се свържете с фирма, която да намерите на адрес: chistachi.bg.

В продължение на много години тази фирма се занимава професионално със събирането и транспортирането на боклука, предоставянето на свързани услуги.

Тя предлага лоялни цени и най-високото обслужване. Ето защо, ако сте натрупали много кутии от под износа на стари мебели и друг боклук, сега може бързо и евтино да ви спестите от него.

Какво е нужно:

За целта, просто ни се обадете, за да кандидатствате. Екипите сами ще се погрижат за останалото:

- в уговорения час екипът, състоящ се от камион с шофьор и двама товарачи, ще пристигне при вас;

- товарачите бързо ще сгънат и извадят празни кутии, ще събират и извозват всички ненужни боклуци;

- ще заредят в товарни камиони или бусове или друга обслужвана кола и ще занесат на депо за изхвърляне;

- в зависимост от редица характеристики на изнесения боклук, той ще бъде сортиран и прехвърлен за преработка или унищожен.

Поръчайте износ и изхвърляне на стари мебели, всякакви боклуци от апартаменти и осигурете реда и безопасността на своето жилище!

Допълнително