Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Пролетни Якета
Петък, 07 Февруари 2020 22:46

Почистване на двора

Написана от

Понякога от време на време се налага да мислите за генералното почистване на двора. Обикновено през пролетта всеки започва да оправя дома си: измива прозорци, вакуумира, проверява различните системи на къщата, стените - с други думи, провежда вътрешната работа на стаята. Но не забравяйте, че е необходимо да почистите двора, защото тази зона, подобно на мебелите, трябва периодично да се актуализира, след зимата и да се поставят нещата в ред като цяло. Тогава на помощ се явяват услугите на Чистота.com.

На сайта се събират най-добрите съвети за вас, за бързо и качествено почистване на двора. Ще научите как да се отървете от стопените снегове и вода в двора, как да почистите снега и да се отървете от ледени буци, да съберете паднали листа и да предотвратите опасни ситуации, през ледения сезон. След почистването дворът отново ще бъде обновен и освежен.

Доброто почистване

Всеки, който е собственик на селска къща или лятна вила, решил да построи кладенец, трябва да знае, че периодичното почистване на кладенците прави работата им почти вечна, а водата от кладенеца е кристално чиста.

Трябва да се помни, че почистването на кладенците е задължително, въпреки факта, че трябва да се извършва от време на време. И ако все пак сте решили да копаете кладенец, тогава почистването не може да се избегне. Този източник е проектиран така, че през цялата година кладенецът да се почиства 2-3 пъти. Тук е мястото да се отбележи, че почистването на малки кладенци не изисква много знания и умения, като копаене, изграждане или инсталиране на кладенци. Ако кладенецът е сравнително плитък, тогава може да се извърши самопочистване на кладенеца, но ако кладенецът е бетонен и дълбок, тогава обръщането към професионалисти е най-доброто решение.

Ако решите, че самостоятелното почистване на кладенеца не е за вас, тогава трябва да проучите как правилно да почистите кладенците. Първото нещо, което трябва да направите, е да изпомпате цялата вода, след това трябва да почистите стените и дъното и едва след това да третирате със специален разтвор (това е съотношението на белина 10-15 mg на 10 литра). След като кладенецът бъде почистен и дезинфекциран, от него може да се пие вода, само след една седмица.

Ако кладенците се почистват със собствените си ръце всяка година, тогава няма да отнеме много време.

След като снегът се стопи, е необходимо да се санира разтвор от: 1 чаена лъжичка калиев перманганат, която се разтваря в кофа с вода и се излива в кладенец, който се пълни с вода, а след час е необходимо да се изпомпва водата и просто да се излее.

Не забравяйте, че навременното и редовно почистване на кладенеца винаги гарантира най-доброто качество на водата.

Допълнително