Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Пролетни Якета
Вторник, 21 Януари 2020 16:49

Ръководство за почистване на градината

Написана от

Планирате ли, да свършите много работа в градината? Ако трябва да се отървете от отпадъците възможно най-евтино и ефективно, ето няколко полезни съвета за разчистване на градината.

Започнете с почистване на терени от дървета и храсти 088 888 2000;

Отделни зелени отпадъчни материали;

Опитайте се да намалите обемистите градински отпадъци, колкото е възможно повече;

Намалете таксите за труд по разчистване;

Не забравяйте да компостирате:

1. Отделни зелени отпадъчни материали

Не всички градински отпадъци са лесно рециклируеми, но нещата, струват по-малко, когато се отървете от тях. Рециклиращите „зелени отпадъци“ се състои от трева, плевели, листа и много малки клонки. „Зелените отпадъци“ обикновено струват най-малко половината от тон за изхвърляне в сравнение с общо смесените отпадъци. Това означава, че има смисъл, ако разделите отпадъците на две купчини.

Когато се обаждате на фирма за пропускане на отпадъци или на фирма за извозване на отпадъци, за да премахнете отпадъците, не забравяйте да посочите в момента на резервацията какъв тип отпадъци имате, защото ако имате място и време за отделянето им, те ще ви предложат намалена цена такса за „зелените отпадъци“.

2. Намалете обемистите градински отпадъци, колкото е възможно повече

Фирмите за извозване на отпадъци чистачи.com таксуват въз основа на обема, с други думи, в зависимост от това, колко място заемат отпадъците ви. Колкото по-голям е обемът, толкова по-голяма е таксата, затова нашият съвет е да се опитате да намалите пространството, което отпадъците ви заемат възможно най-много, като изрежете обемисти предмети като клони и поставите по-тежки вещи отгоре, за да ги избутате надолу. По същия начин листата и тревните резници, когато е възможно се пакетират. Това помага за намаляване на обема, а също така подпомага зареждането.

3. Намалете таксите за труд на компания за разчистване

Фирмите за разчистване таксуват от количеството на отстранените отпадъци и времето, необходимо за отстраняването им. Помогнете да намалите времето за товарене, като поставите градинските си отпадъци възможно най-близо до мястото, където е вероятно да паркират микробуса си. Наред с това, пластмасата не може да бъде включена в зелените отпадъци, ако съхранявате отпадъците в градински торби или в кошчета, това ще направи работата по зареждане много по-бърза.

4. Дървените трупи могат да се продават

Въпреки необходимостта от бездимно гориво в много части на страната, много хора използват печки на дърва. Така, ако имате изрязано или отсечено дърво, струва си да го срежете на дървени трупи и да разпалите огъня с него.

6. Не забравяйте да компостирате

Това изисква малко усилия и може да наложи да инвестирате няколко килограма в създаването на затворена зона за компоста. За създаването на собствена купчина компост определено е най-рентабилният и екологично отговорен начин за изхвърляне на градински отпадъци.

Допълнително