Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Пролетни Якета
Четвъртък, 25 Юли 2019 21:05

Мултимедия за Mercedes

Написана от

Навигацията за вграждане или мултимедията за кола са тип модерно устройство притежаващо много разнообразни функции. Със стилния си дизайн това устройство допълва и осъвременява интериора на автомобила ни. Предлагането му е широко разпространено поради големия интерес към него. Разнообразието от модели и варианти непрекъснато расте и именно това е причината много търговци да се ориентират в тази сфера.
Навигациите за вграждане се делят според предназначението им. Делят се на две групи: специализирани и универсални. Универсалните обикновено пасват на таблото на автомобила, за който са предназначени, те са с определен размер. Също така могат да бъдат пригаждани с адапторни рамки или панели.
Специализираните мултимедии представляват устройства предназначени за конкретна марка и модел автомобил, година на производство също е от значение. Всички автомобили са с различни по форма и размер табла. Навигациите, които са специализирани са предназначени за точно определен модел на марка автомобил. След като бъдат инсталирани те дори запазват някои от основните функции на автомобила.  
Мултимедията за Mercedes е една от най-популярните групи продуктии в BGauto със своя голям избор и широка гама. Самата марка Мерцедес е една от известните в света и предлага голямо разнообразие на модели. Има много модели навигации за Мерцедес като: W215, W209, W639, W164, W463, W203, W251, W211 и много други. Формата на таблото е определеща за дизайна на мултимедията, като дори почти съвпада с оригиналната конзола. Визията е почти същата като оригиналната. С цел осъвременяване някои брандове правят промени от рода на тъч скрийн мултимедии. Техническите им показатели са основната разлика между предложенията. По отношение на марка разнообразието е голямо. Срещаме много производители с различно ниво на качество и интерфейс. Някои от тях са: Pioneer, Erisin, Xtrons, Eonon и други. При мултимедиите за кола операционната система също е важен критерий. Мултимедията за Мерцедес предлага както операционна система с Android така и с Windows CE. Първия вариант е по-широкоразпространен и по-модерен. Той разполага с карти за цяла Европа, камера за заден ход, възможност за управление от копчетата на волана, възпроизвеждане на аудио и видео файлове, както и на изображения.

Допълнително