Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Пролетни Якета
Четвъртък, 14 Декември 2017 15:48

Изхвърляне на мебели и рециклиране на стари

Написана от 

Всяка къща има мебели. И с течение на времето възниква въпросът да се промени или да се замени с нови. В последния случай е необходимо да се организира износът на стари мебели на депо за обезвреждане.

За да разрешите проблеми с вашите мебели е по-добре да се обърнете към специалист. Това ще даде възможност за поддържане на здравето, без да харчите сили за вдигане на тежки и големи парчета мебели, както да спестите време и защита в своя дом от евентуални инциденти. Всичко това може да бъде направено максимално качествено и внимателно.

Преместване на мебели в процеса на износ на старите

Преместване на мебели - това би било просто задача, изпълнявана самостоятелно или с помощта на приятели / роднини. Но невинаги има такива хора наблизо.

Мебелите са с голямо тегло и големи размери. Поради това, в своят обмен е много важно да се извърши цялата работа възможно най-внимателно, за да не се развали самата мебел и да не вреди на интериора. Товарачите имат голям опит в пренареждането на мебели. Те работят ясно и ефективно, без недоразумения и без неприятни инциденти. Те не преместват мебели сляпо, но ясно мислят и обсъждат всяка стъпка. Ако трябва първо да разглобявате мебелите, за да подредите - те ще го направят без никакви проблеми и внимателно пренасят на ново място. Ето защо, услугите за компания ще осигурят безопасността както на мебелите, които ще бъдат преразпределени, така и на интериора на апартамента като цяло.

Преместване на големи предмети

Ако трябва да изхвърлите старата мебел - можете да поръчате и съответната услуга от фирма. В същото време товарачите пристигнат в обекта в договореното време за анализ и премахване на мебели. Едновременно с камиони ще бъдат натоварени няколко вида, които се определят въз основа на броя, общият размер и тегло на мебелите. Товаро-разтоварните оператори бързо и точно разглобяват и изваждат мебелите, зареждат ги на машината и ги отвеждат в сметището за последващо унищожаване. Премахването на стари мебели се извършва с или без асансьор. Когато липсва асансьор мебелите се спускат по стълбите.

Пренареждане на всички мебели в апартамента

Рециклирането на стари мебели се извършва на специално оборудвана депо, в съответствие с нормите на действащото законодателство. По този начин премахването и изхвърляне на стари мебели, става на точното място и няма да затрупа околната среда: http://www.depo.bg/izhvarlyane-na-stari-mebeli-v-sofiya-i-okolnostite.

Поръчвайки премахването на стари мебели в нашата компания, може едновременно да използвате услугата на местене на мебели. Както показва практиката, в повечето случаи премахването на обемисти и ненужни стари дивани, фотьойли, шкафове, които планират да поставят на мястото си други мебели или да пренаредят апартамента.

Нашите товарачи винаги могат да ви помогнат с това и като вземат стари мебели, те напълно безплатно ще извършат промяна на интериора по искане на клиента. Стремим се да предоставяме услуга и цени по извозване и изхвърляне по такъв начин, че след предоставянето на нашите услуги, не е нужно да извършвате никаква допълнителна работа и да се наслаждаваме на чистотата и реда на актуализираните и излишни боклуци на апартамента.

За да се обадите на товарачите, за да пренаредите обзавеждането, просто заявете услугата и онлайн. Според индивидуалните характеристиките на поръчката ще ви бъде даден удобен ден и час.

Допълнително