Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Пролетни Якета
Понеделник, 06 Ноември 2017 10:04

Мода на тениски през 2017 г.

Написана от 

 

Олицетворението на стил и комфорт се превърна в дълъг стил. Това е абсолютно необходимо за дебели жени. Те се носят заедно със здрави дънки, гамаши, чорапогащи. Изображението се допълва от лента на бедрата или в кръста. В този случай всеки обувен е подходящ: от балетни обувки до обувки с висок ток.

Ясни линии и сочни цветове - хитът от пролетния и летния сезон 2017 година. Тази година дизайнерите доволни от въображението си. Всички са модерни естествени тъкани. От миналия сезон, тениската идва от памук, но модните марки на такива модели идват с добавянето на силикон. Разхлабена тениска с къс ръкав и качулка също е в тенденция.

Стилни тениски 2017

Сред цветовете, които трябва да подчертаете: яркочервени, светло жълти и оранжеви цветове, както и класическа комбинация от черно и бяло. Графският стил остава популярен. За сметка на отпечатъците - това са рисунки с сладки животни, както и всяка комбинация от черни отпечатъци със зелено, лилаво и тъмно червено. Голяма женска тениска има значение и в модерния сезон на 2017 г., а за пълен имидж можете да използвате дълги мъниста, гривни, шалове и колани.

Напоследък маркови дрехи се шият на няколко размера още - това се дължи на популярния до момента небрежен стил.

Последните няколко сезона са доказали, че красивите тениски са универсален и неразделен елемент на гардероба. Макар че те са съчетани с почти всяко облекло - от дънки със шорти и завършващи с колани и поли.

Допълнително