Login
Register
Начало
Четвъртък, 01 Юни 2017 13:50

10 идеи за по-съвършен ред в коридора

Написана от 

Коридорът е първото нещо, което Вие и Вашите гости виждат влизайки в къщата. Тези прости методи помагат лесно да поддържате и да върнете реда и чистота в коридора.

Монтирани куки - допълнителните куки не са в противоречие. Подредете ги като закачалки и това ще помогне по-лесно да организирате живота си. Започнете с изхвърляне на стари мебели и вещи от домовете.

Пейка на входа. Той е удобен и лесен за сядане, пускането и завързване на обувките.

Кошници за декорация - няколко идентични кошници или кутии изглеждат като декоративен детайл, а също в тях могат да се съхранят много полезни неща!

Към малката закачалка може да прикрепите многоцветни пластмасови елементи, които могат да се разпространяват върху рамка, да създават свои собствени модели.

Ярък акцент може да се получи и с декорации от изкуствени цветя. Ако коридора е значително малък, такива може да разположите в някои ъгъл или по стена, мебел и пр. Те ще внесат много стил, изисканост и красота в това помещение.

Модерен дизайн – като заговорихме за стилове може да поставите снимки или колаж на стената, а огледалото в коридора е най-добре да бъде разположено срещу входната врата. Така едновременно ще отблъсква негативната енергия и злите сили навън и ще създава повече усещане за простор. Освен това винаги може да се доверите на огледалото за да сте уверени в тоалета си преди самото излизане.

Удобна държалка - държач за ключове, документи, вестници, писма и други неща, често запушва коридора. В долната част на интегрираната тоалетка може да фиксирате място за ключове.

Много малките неща - истинското дърво е много практично, благодарение на високата и удобна дръжка. От дървено пънче може да издялкате красива кутия, в която да поставяте дреболиите. Така ще е полезна и ще създава декор в коридора.

Утилитарно нещо - в затворените плетени кошници може да се съхраняват не само дрехите, но и чехли, обувки, шалове или списания.

Идеално гладка – може да е вратата, но може ида бъде използвана за закачалка.

Вие решавате кое и как да приложите и какво целите – стил ли повече място в тесния коридор!

Допълнително