Login
Register
Начало
Петък, 12 Май 2017 18:04

Изберете части: Резервни части и дубликати

Написана от 

Оригинални части
Почти всички шофьори могат да бъдат разделени на две групи.
Една група смята, че е необходимо да се купуват само оригинални части, т.е. части с чисто Zavoda- автомобилен производител и неговата по-висока цена специален контрол на разследването и проверени технологии. Друга група смята, че най-важното при избора на -име на производителя, и високата цена на оригинални резервни части за марката. Нека се опитаме да разберем дали това твърдение е вярно, а другата група.

Четири групи от авточасти
• Оригинални резервни части.
За автомобилния завод, е само на камиона боклук в действителност, независимо производство на компоненти обикновено няма смисъл. Ето защо, в разработването на нови поръчки модел автомобилни отнася подробности на страницата. Сред потенциалните доставчици, подредени нежен, а автомобилът е набор от строги изисквания за качество, срок на доставка, ритъм.

И изискванията към качеството и характеристиките на компонентите могат да надхвърлят основните изисквания на индустриалните стандарти. В резултат на това компанията е издала предупреждение, която определя основните параметри, при които създадоха доставчика, произведени и изпратени подробни детайли - на поточната линия, част - в дилъра бензиностанции складове, предварително опаковани тези елементи в кутии с автомобили, подчертани.

Допълнително