Login
Register
Начало
Понеделник, 26 Септември 2016 19:10

Как да направим оригинален дизайн на стени

Написана от 

Най-простият и най-ефективен начин за актуализиране на интериора е пребоядисването на стените.

Днес, една проста промяна на цвета не е изненада, но създаването на оригинална фигура е връх на популярността. Релефна картина на стената, например ще изглежда много хубаво, но на фона от тапети и покрития е на значително по-ниската цена.

Така, ако ви се налагат леки козметични работи или големи реформаторски промени, поне няма да мислите много за почистването на по-късен етап. Почистване на апартамент от боклуци може да стане лесно и бързо с услугите на фирма.

Как да създадете най-популярните модели оригинален дизайн на стените. Най-лесният начин се счита за варианта с кърпа. Това ви позволява да направите двуцветен цвят и създаване на оригинални модели по стените. За да се създадете симулация на стената текстилната тапицерия, боядисан или полугланциран фоновия цвят може да опитате с четка  бои като истински пикасо. Докато боята съхне подгответе валяк. Предварително почистете от всички отломки с извозване строителни отпадъци.

За да нанесете тънък слой боя трябва леко да разредите с обикновена вода. В този случай, на втория цвят не се прилага инструмента и повърхността на стената става от първо нанасяне.

За перфектна картина движението не трябва да бъде прекъснато и може да се променя непрекъснато по посоката на валцуването.

За да се симулира конвенционално дърво, то всички намотки трябва да са в различна посока. Тази повърхност се създава в резултат на многократна имитация на дървесни влакна.

Мечетата с необичайни схеми помагат чувствата като истински интериорен дизайнер. В зависимост от материала, тези устройства могат да са от гума, кожа и дърво. Има и опции за създаване на различни модели с инструменти, които могат лесно да симулират мраморни петна, дървесни влакна, тухлена зидария. Ролката се състои от следните части: глава - текстурирани ролки от гума, гладка ролка от пореста гума и дръжка за повече стабилност на ролките.

За да се получите висококачествени изображения на всеки ъгъл, които ще влязат в контакт с повърхността на стената, трябва да завършите творението си.

Всичко това може да са само бегли идеи как да обновите интериора и дизайна на стените. В крайна сметка може да не сте майстори на изхвърляне на стари мебели и дори постигнатия резултат да се разминава с очаквания основното нещо е да помните, че за първи път може да не сте изцяло несъвършени, но с опита, времето и цялата работа ще получите много повече.

Допълнително