Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Пролетни Якета
Вторник, 24 Март 2015 19:23

Какво трябва да знаете за своя лаптоп

Написана от 

Най-бързият компютър е суперкомпютър, построен от IBM в Националната лаборатория в Лос Аламос в Ню Мексико, САЩ. В момента най-бързия компютър в света, струва $ 133 милиона и е проектиран за максимална производителност на 1,7 петафлоп.

Добрата новина е, че всички лаптопи са модели, които най-често са препоръчвани заради едни или други свои привилегии. Важно е да прочетете пълния преглед, преди да харчите трудно спечелените си пари в брой, също, защото не всеки лаптоп е перфектен във всяко едно отношение. Дали всички недостатъци са приемливи компромиси или не ще зависи от вашите приоритети. Добре е да потърсите и професионални мнения, подробности за качеството на всеки лаптоп екран, клавиатура и тъчпад, както и списък на спецификациите.

И накрая, не забравяйте за живота на батерията и гаранционното покритие. Такива се различават от модел по модел и производител. Някои търговци на дребно предлагат гаранция и покритие, така че спестяването на няколко лири купи избора на най-евтина цена можете да намерите онлайн.

Освен ако не планирате много взискателни софтуери, няма да имате нужда от най-нови и най-голями процесори. AMD процесорите са склонни да бъдат намерени на бюджетни лаптопи със скорост разтърсваща земята.

Допълнително