Login
Register
Начало
Вторник, 26 Юли 2016 18:34

5 евтини ъпгрейди за дома

Написана от 

Изпитвате ли страх от това потите петите си в басейна на подобрения в дома си? Не бъдете страхливи. Има много неща, които можете да направите, за да Украсите старото място, без да харчите много пари. Вижте как бързо и лесно да направите почистване на апартаменти:

1. Направете вашата кухня наистина чиста

Кухнята е все още се смята за сърцето на дома. За няколко дребни вложения може да замените кранче набор от кухня, да добавите нови дръжки на вратите на кабинета и да актуализирате старите осветителни тела с по-ярки, по-енергийно ефективни такива. Ако имате малко по-голям бюджет, можете да дадете на нова визия и на старите шкафове. В случай, че не ви се отдават много опити за преобразяване, то може да си поръчате изхвърляне на мебели.

2. Дайте на уредите козметична операция

Ако вашите кухненски уреди не съвпадат с интериора или са твърде стари, то време е да промените. Опитайте и почистване на мазета и тавани

3. Реформа до банята

В непосредствена близост до кухнята, баните често са най-важните стаи за актуализиране. Те също могат да бъдат подобрени, без много пари. Прости неща като нова тоалетна седалка и пиедестал, мивка са доста лесни за собствениците на жилища при това могат да се инсталират дори от дете. Можете да замените старите винилови плочки или износена вана, както и да пребоядисате стени и таван.

4. Картини и цвят

Замисляли ли сте се колко много може да направи една картина, гоблен на стената, поставен в рамка или дори стени и тапети в различни цветове. Това е интересен начин в дома ви едновременно да замириса на свежа боя и всичко да изглежда чисто и светло отново. И не забравяйте тавана. Изберете контрастен цвят. Друг вариант са някои модели на картина на стената три различни нюанси на един и същи цвят. Мярка равни части и хартиено тиксо. Всичко това може значително да промени визията. Опитайте с POCHISTVA.COM.

Допълнително