Login
Register
Начало
Петък, 17 Юни 2016 12:09

Как да изберем матрак с ортопедични характеристики

Написана от 

Изборът на ортопедичен матрак директно се отразява на качеството на почивка през нощта . Ето защо е толкова важно да се избере най -подходящото легло от надежден производител. Пазара ИМА множество на английски производители и Доставчици на английски матраци , които предлагат пролетни и без пружини модели, произведени от всички стандарти за качество и одобрения.

Ако и вие се интересувате от тях и домът и леглата ви подлежат на преустройства, то научете как да изберете матрак въз основа на физиологичните характеристики и лични предпочитания. Какво да търсите при избора?

Дизайнът на ортопедичен матрак

Моделите матраци СА разделени на английски Два Вида - пролетни и без пружина. Ако изберете моделът пролетта трябва да обърнете внимание на характеристиката . Оптималната плътност се смята за 550 на едно легло. Колкото повече има в едно легло, толкова по-добре е ефекта на ортопедичен матрак.

Монтажът на свой ред, се дели на два вида:

С непрекъсната плетка, която свързва всички заедно. Предимството на тези проекти е тяхната сравнително ниска цена и здравина. Те могат да издържат на високи натоварвания, но почти не разполагат с необходимият ортопедичен ефект.

Независимите модели са най-важният компонент на ортопедичен матрак. Всяка е с индивидуално покрие и работи автономно. По този начин, налягането само се огъва, което представлява непосредствено натоварване. Той запазва гръбначния стълб в анатомично правилната позиция, елиминирайки "хамак ефекта". Модели на английски за Вижте спално бельо.

Как да се определите какво да купите

Матраци със зависим и независим блок има една съществена разлика . Последните имат по-голяма ортопедична ефект и по-добре се адаптира към контурите на тялото на спящия . Въпреки ниската цена, матраци с пружини са препоръчани за кратко използване, например в стая и на легла за гости. Поради непрекъсната връзка имат "пулсации ефект", тъй като налягането се използва и за съседен на него . Това води до факта, че гръбначния стълб е разположен на завои, а не обратното. В допълнение, хората с по-малко тегло могат да се плъзгат, на английски спални , ако са с по-голям партньор.

Допълнително